Vi på LIFTAB

Vill du ha hjälp med allt som en flytt innebär? Vi är pigga och nyfikna på allt inom flyttning och inget projekt är för stort eller för smått för oss. Med en bred kunskap och kompetens inom personalen kan vi åta oss allt som du önskar inom flytt. Vår erfarenhet är lång och vi har redan varit med om allt som kan hända vid en flytt. Därför kan du känna dig extra trygg när du anlitar oss.

Tungt eller känsligt

Vid en flytt är det alltid något som är tungt och kanske även skrymmande som ska flyttas. Vår personal har all utrustning som krävs för att flytta även de mest besvärliga och tunga objekten. Detsamma gäller när det kommer till allt det som är känsligt. Genom att i förväg få direktiv från oss gällande hur du ska emballera och märka det som är känsligt i flytten ser vi till att kunna leverera allt på ett försiktigt och bra sätt

Garanti för din trygghet

Vi har all dokumentation som företag, inklusive försäkringar, som gäller under den tid som vi hanterar ditt bohag. Därför behöver du aldrig vara orolig för att något ska komma bort på vägen eller gå sönder. Vi garanterar att din flytt kommer att ske snabbt, tryggt och till ett av marknadens allra bästa priser.