Våra tjänster

Anlitar du oss får du ett välrenommerat företag som kan erbjuda dig en säker och trygg flytt med totalkoncept.

img

Besiktning

Vi börjar alltid med att låta vår besiktningsman se över ditt projekt för att ta fram vad som ska utföras samt ett fast pris på uppdraget. Vi kan bl.a. emballera ditt bohag, flytta det med någon av våra egna bilar och ställa in bohaget på den nya adressen.

img

Flytt & Transport

Vi har starka och erfarna flyttgubbar och förser dig med transport till och från den nya bostaden.

img

Lagring

Om du har hamnat i det läget att du ska vara ute ur din bostad innan du får tillträde till din nya har vi även en lösning på det. Med hjälp av vår magasinering kan vi mellanlagra hela ditt bohag tills du får tillträde till den nya bostaden. Vi packar och levererar dina ägodelar till din nya adress när du fått åtkomst. Detta är enkelt och smidigt utan att någon åtgärd krävs från din sida.

img

Flyttstädning

I vårt totalkoncept erbjuder vi även flyttstädning. Så fort vår personal har tömt den gamla bostaden börjar vi med flyttstädningen och levererar ett fullgott resultat enligt konstens alla regler. Läs gärna igenom vad som ingår, och om du vill lägga till något som exempelvis fönsterputsning går det alldeles utmärkt. Även här ger vi en offert med fast pris så att du som kund kan känna dig fullkomligt trygg med våra tjänster!